Γίνε Food & Beverage Manager με τους καλύτερους

Γίνε Food & Beverage Manager με τους καλύτερους

  • Posted by admin
  • On 28 Νοεμβρίου 2016
  • 0 Comments

Ο Food & Beverage Manager είναι ο άνθρωπος που γνωρίζει σε βάθος όλες τις λειτουργίες ενός εστιατορίου και μπορεί να δημιουργήσει όλες τις απαραίτητες διαδικασίες για την επιτυχημένη λειτουργία του.

Διακρίνεται για την υψηλή θεωρητική και πρακτική κατάρτισή του και τη βαθιά του γνώση των παραγωγικών διαδικασιών. Είναι υπεύθυνος για την προµήθεια των πρώτων υλών, τη σύνθεση του εδεσµατολογίου, την καθοδήγηση των αρµοδίων τµηµάτων παραγωγής τροφίµων, μέχρι και  την τελική προώθηση και παρουσίαση των προϊόντων στους πελάτες.

Τα σεμινάρια, εκτός από μια εισαγωγή στη διοίκηση των επισιτιστικών επιχειρήσεων (Food and Beverage management), καλύπτουν τη μαζική παραγωγή φαγητών αφενός και τις διαπιστωμένες ανάγκες στελεχών του κλάδου που επιθυμούν να επιμορφωθούν αφετέρου.

Στόχος των σεμιναρίων Food & Beverage Management είναι να διδάξουν τον καθορισμό των προτύπων, αρχών και τεχνικών που απαιτούνται για αποτελεσματική διοίκηση στα τμήματα μαζικής παραγωγής.

Οι καταρτιζόμενοι αποκτούν έτσι όλα τα απαραίτητα εφόδια γνώσεων για να εξελιχθούν σαν άριστοι επιχειρηµατίες ή διευθυντικά στελέχη επιχειρήσεων εστίασης, σε Ξενοδοχεία, Εστιατόρια, Ζαχαροπλαστεία, Catering κ.ά.

 

Ο F & B Manager θα πρέπει να έχει τα εξής προσόντα:

 

  • Ικανότητα διαχείρισης του προσωπικού.
  • Οργανωτικές ικανότητες.
  • Υψηλές δεξιότητες επίλυσης προβλημάτων.
  • Άριστες δεξιότητες διαπραγμάτευσης τιμών με τους εκάστοτε προμηθευτές.
  • Ευγένεια, φιλικότητα και διάθεση να βοηθήσει σε κάθε αλληλεπίδραση με τους πελάτες.
  • Μεγάλη προσοχή στην λεπτομέρεια.
  • Δυνατότητα να εντοπίζει, να προλαβαίνει και να επιλύει προβλήματα στην διαδικασία και την καθημερινότητα.
  • Ενημέρωση για τις σύγχρονες τάσεις στα τρόφιμα και ποτά.
  • Εναρμόνιση με τις πολιτικές, τους κανόνες, τους κανονισμούς και τις διαδικασίες της επιχείρησης.

 

Το πρόγραμμα σπουδών περιλαμβάνει τα εξής μαθήματα:

 

  • Food and Beverage Management
  • Θεωρία παραγωγής και υπηρεσιών μονάδων Επισιτισμού
  • Εδεσματολογία – Σύνθεση Μενού
  • Ορολογία
  • Έλεγχος κόστους επισιτιστικών μονάδων και υπηρεσιών
  • Wine and Bar
  • Διοίκηση Ολικής Ποιότητας
  • Ασφάλεια τροφίμων και ποτών – πρότυπο HACCP

 

Διάρκεια: 10 ώρες 

Κόστος: 80 €

 

Επισκεφθείτε το site μας και επωφεληθείτε από τις προσφορές – εκπτώσεις!!

Είσαι Άνεργος ή Φοιτητής; Έκπτωση 25 %!!

Φέρε μαζί τον φίλο ή φίλη σου και λάβετε επιπλέον έκπτωση 10% και οι δύο!!

Ειδικές τιμές για επιχειρήσεις!!