Σπουδές στο εξωτερικό – Προετοιμασία για IELTS

Σπουδές στο εξωτερικό – Προετοιμασία για IELTS

  • Posted by admin
  • On 10 Μαΐου 2017
  • 0 Comments

Tο IELTS (International English Language Testing System) είναι ένα διεθνές test αξιολόγησης του επιπέδου Αγγλικών των υποψηφίων για σπουδές ή εργασία στο εξωτερικό.

Με πάνω από 2 εκατομμύρια εξετάσεις IELTS να διεξάγονται διεθνώς το χρόνο, το IELTS γίνεται δεκτό από τα περισσότερα πανεπιστήμια στην Βρετανία, Καναδά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και Νότιο Αφρική, σε 3.000 πανεπιστήμια της Αμερικής και σε 8.000 οργανισμούς παγκοσμίως για εκπαίδευση, εργασία και μετανάστευση.

Το IELTS ενδείκνυται για υποψηφίους 16 ετών και άνω. Οι υποψήφιοι μπορούν να επιλέξουν μεταξύ των 2 διαφορετικών τύπων του test: το Academic ή το General Training.

Το Academic test αξιολογεί το επίπεδο γνώσης αγγλικών για όσους θέλουν να σπουδάσουν ή να εκπαιδευτούν στην Αγγλική γλώσσα σε πτυχιακό ή μεταπτυχιακό επίπεδο.

Το General Training test απευθύνεται σε όσους επιθυμούν την εισαγωγή τους σε επαγγελματικά εκπαιδευτικά προγράμματα ή θέλουν να μεταναστεύσουν και να εργαστούν σε Αγγλόφωνες χώρες

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος Euroteam, παρέχει ταχύρυθμα προγράμματα προετοιμασίας IELTS διάρκειας 4-8 εβδομάδων, με φιλικά δίδακτρα με διδασκαλία γίνεται από native speakers καθηγητές, σε ολιγομελή τμήματα.

Extra παροχές από τον Εκπαιδευτικό Όμιλο Euroteam

  • Συμβουλευτικές συνεδρίες για τη σωστή επιλογή του πανεπιστημίου και του μεταπτυχιακού προγράμματος, με τον κάθε φοιτητή ξεχωριστά.
  • Συγγραφή ανταγωνιστικών βιογραφικών, Statements of Purpose/Motivation Letters, και Application Essays που απαιτούν οι αιτήσεις για σπουδές σε Ευρώπη και Αμερική.